Analógia

Szeretjük az LP-ket.

Lemezjátszózni fogunk

2017. július 12. 21:51 - Szekeres István

 

slns.jpgA divat néhány évtizedes ciklusokban ismétli magát - úgy tűnik, ez a zenei reprodukcióra is igaz. Negyed százados Csipkerózsika-álom után újra előtérbe kerültek a fekete lemezek és az analóg technika. Most már hetente vannak lemezbörzék Budapesten, sőt, egyre gyakrabban vidéki városokban is; a Vaterán az egekben van egy-egy lemezritkaság ára (Tankcsapda LP-k simán több tízezer forintért cserélnek gazdát), és a pár éve még fillérekért vesztegetett, lesajnált, nyolcvanas évekbeli hifitorony-lemezjátszókra is akkora a kereslet, hogy ha egy kulturáltabb Akai, Hitachi vagy Sanyo megjelenik a Jófogáson, kiéhezett hiénaként csapnak rá a szülők-nagyszülők lemezeit a padláson megtaláló új felhasználók.

De nem panaszkodhatunk mi sem, akik új lemezjátszókat, hangszedőket és egyéb lemezjátszós kellékeket árulunk - ha pár éve tényleg csak szerelemből toltuk is az üzletet, mára megváltozott a helyzet.

És ezzel a mondattal le is buktam. Nagyszerű lenne egy független blog, ami csak a lemezjátszózásról szól, de mi nem vagyunk függetlenek. Alapvetően hifi-készülékeket árulunk, elsősorban csöves erősítőket, de egyre inkább lemezjátszókat és hangszedőket, meg mindenféle más lemezjátszós termékeket is. A blogban is elsősorban a mi termékeink fognak szerepelni. Szerencsére olyan termékpalettánk van, amivel gyakorlatilag mindenféle igényre és szükségletre tudunk megoldást javasolni. Külön öröm, hogy megengedhettük magunknak, hogy csak olyan termékeket forgalmazzunk, amiket szeretünk, és amikről azt gondoljuk, hogy mások is szeretni fogják.

 

Ha nem szeretne lemaradni a blog új bejegyzéseiről (és egyre több saját tartalom lesz), akkor érdemes lájkolnia a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/igazianalog/.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezjatszok.blog.hu/api/trackback/id/tr9112659967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása