Analógia

Szeretjük az LP-ket.

3...2...1... Start

2018. október 26. 20:32 - Szekeres István

VINIL.HU

 

lemezjat.jpgSokan kérdezték, hol van a boltunk. Most már elmondhatjuk: minden lakásban. Elindult az analóg audióra fókuszáló webshopunk, a VINIL.HU.

A lemezjátszózás alapvetően a szinergiákról szól - milyen lemezjátszó milyen hangkarral és hangszedővel és phono fokozattal szól jól, a kábelezést is beleértve, esetleg milyen lemezalátéttel vagy lemez leszorítóval lehet tovább javítani a hangot. Eddig is úgy gondoltuk, hogy a személyes meghallgatás, a saját rendszerben kipróbálás a legfontosabb, persze a szakértő tanácsadás mellett. Ezt most egy áttekinthető weboldallal támogatjuk meg, ahol az általunk forgalmazott készülékeket mutatjuk be.

A hasonló weboldalakhoz képest van néhány újításunk:

1) a legtöbb termékhez mellékeljük saját szubjektív véleményünket (a "Miért szeretjük?" fül alatt)

2) sok termékünkhöz adunk ajándékokat, amiket egy listából lehet kiválasztani - a listát igyekeztünk releváns, kapcsolódó  összeállítani. A kiszállítás illetve a beszerelés/összeszerelés a bemutatótermünkben ingyenes

3) a lemezjátszó futóművekhez kedvezményesen ajánlunk hangkarokat és hangszedőket, csomagban, akár egyéni ajánlatként is.

4) továbbra is futtatjuk a teszt programunkat, azaz sok termékünket vásárlás előtt meg lehet hallgatni, ki lehet próbálni, akár a bemutatótermünkben, akár saját rendszerben.

5) nálunk nincs "kosár," a termékek megrendelésekor egy ablak nyílik meg, amin elérhetőséget kérünk, hogy a termék kiszállítása előtt egyeztessünk, tanácsot adhassunk. A személyre szabott tanácsadás az egyik fő erősségünk.

6) folyamatosan akciózunk termékeket minden kategóriában. Vannak kifutó, ex-dem (azaz kiállítótermi), beszámított készülékeink is meglepően jó árakon. Az akciós termékek körét folyamatosan változtatjuk.

Az általunk forgalmazott termékek:

- Audio-Technica lemezjátszók, hangszedők és kiegészítők

- Ortofon hangszedők, hangkarok és kiegészítők

- Soulines lemezjátszók és kiegészítők

- Edwards Audio lemezjátszók, phono erősítők és Rega tuning alkatrészek

- Goldring hangszedők

- Jelco hangkarok és kiegészítők,

- Pointe erősítők, phono fokozatok, MC illesztő trafó,

- TMP Audio erősítők, kábelek és hangsugrzók,

- Twins Audio kábelek,

- mindenféle kiegészítők a viniles kulcstartótól a lemezkefén és a lemezleszorítókon át az antisztatizáló pisztolyig.

A webshop indulásának örömére november 17-én VINIL.HU nyílt napot tartunk Budapesten, a gyönyörűen felújított Barabás Villában, a Széll Kálmán tér közelében. Erről hamarosan többet is fogsz hallani.

Ha értesülni akarsz az új akciókról, kövesd a VINIL.HU Facebook oldalát.

Üdv a weblapunkon, üdv a nyílt napunkon! :-)

soulines-kubrick-dcx-plattenspieler-28811_1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezjatszok.blog.hu/api/trackback/id/tr9614258521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása