Analógia

Szeretjük az LP-ket.

"Fából faragott királyfi"

2018. június 15. 00:11 - Szekeres István

Soulines Dostoyevsky lemezjátszó teszt az EAR.hu oldalon

dost.jpg

A teszt ugyan jórészt a Soulines csúcsmodell Kubrick ajnározásából áll, azért a harmadával olcsóbb, és kétségtelenül "lemezjátszósabb" kinézetű Dostoyevsky is tetszést arat. Ahogy EAR fogalmaz: "a csúcsmodell azért csúcsmodell, de elkeseredésre semmi ok, a  [Dostoyevsky] közeli rokon."

Néhány idézet:

"A mai Dostoyevsky közelebb van a csúcsmodell Kubrickhoz, mint a régebbi, kétdobozos Dostoyevskyjhez."

"Tele van gondosan kimunkált könnyítésekkel, üregekkel. A magasság, ami az első változaton nem volt állítható [...] itt szépen megmunkált alu lábakkal pofon egyszerűen megy. A kartartó rész alu-műanyag-parafa-gumi kombó a végletekig átgondolt és könnyen szerelhető."

"A Dostoyevsky már abban a magasságban mozog, ahol nem bújja az ember a netet jóárasított kerámia csapágygolyóért vagy éppen azon vacilál naphosszat, hogy melyik tuning szíjat vegye hozzá, nem álmodik upgradelt tápegységről. Más a teendő vele. Meg kell pöccinteni ott balra a bekapcsoló gombot, feltenni egy lemezt, és ennyi."

Ha valaki kíváncsi a teljes cikkre és további tanulságos fotókra (például alulnézetből), az ide kattintson. Ha valakit pedig akciós ár érdekelne, ide írjon.

 

Ha lemezjátszókkal, hangszedőkkel, vagy úgy általában az (analóg) audióval kapcsolatos kérdésed van, tedd fel itt, vagy írj az info@pointe.hu címre. Ha csak nem szeretnél lemaradni egyetlen posztról sem, lájkolj be minket a Facebookon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezjatszok.blog.hu/api/trackback/id/tr9614049516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása