Analógia

Szeretjük az LP-ket.

"Hangszerek vannak, meg előadók"

2018. január 22. 20:14 - Szekeres István

Edwards Audio TT3 SE teszt az Audiolife-on

tt3-audiolife.jpg

A csúcs Edwards Audio lemezjátszó első tesztje Magyarországon. Persze Attila nem szereti tesztnek nevezni, inkább amolyan "gondolatáramlás" a TT3 SE ürügyén. Nem egy száraz olvasmány, az biztos.

"A TT3 egy minden tekintetben korrektül megépített audiofil lemezjátszó, teljesen barátságos árért."

"A zene nem mozaikszerű, hanem egyben van, a részletek nem "részletek", hanem a zenei történés természetes részei. A tonalitás nem tonalitás, hanem zenészek együttjátéka. Nincs felsőbasszus meg ehhez hasonló félrevezető állítás, mert hangszerek vannak, meg előadók."

"Nina Simone egy újranyomott válogatás lemezről simán meg tudott érinteni az előadásával. Volt benne élet, némi tűz, és persze sok ninasimone is, amit sajnos nem lehet nagyon szétszálazni, mert ez Ő maga, az előadó személyisége."

"Ahhoz képest, hogy mekkora lett a vinyl divatja mostanság, elég kevés ilyen jó audiofil lejátszó van ebben az árkategóriában. Én erősen ajánlom."

A teszt itt olvasható teljes terjedelmében.

A hivatalos Edwards Audio árlista február 1-én jelenik meg. Az azonban már tudható, hogy a TT3 SE ára hangkarral, de hangszedő nélkül 339.990 ft lesz. Goldring 1006 hangszedővel 399.990 ft, a tesztben is kipróbált Goldring 1042 hangszedővel 439.990 ft.

A cikkben is említett "Best Buy" Edwards Audio TT2 SE lemezjátszó ára hangszedő nélkül 269.990 ft, Goldring 1006 hangszedővel 329.990 ft, Goldring 1042-vel pedig 369.990 ft.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lemezjatszok.blog.hu/api/trackback/id/tr8513595705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása